Administratiekantoor Huizen

Administratie-kantoor Huizen

SNMT – Al jaren een begrip in het Gooi

Voor uw complete administratie

Administratiekantoor SNMT is gevestigd in Huizen en al meer dan 30 jaar een begrip in het Gooi. U kunt bij ons terecht voor uw complete administratie en al uw financiële werkzaamheden. Van het verzorgen van de boekhouding tot financieel en fiscaal advies.

Zowel particulier als zakelijk

Bij Administratiekantoor SNMT verzorgen wij de administratie voor zowel particuliere als zakelijke klanten in de omgeving van Huizen. Voor beide partijen werken wij met vaste tarieven, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Als particuliere klant kunt u bij ons terecht voor al uw financiële werkzaamheden, zoals belastingaangifte, pensioenuitkering en het aanvragen van toeslagen.

Voor zakelijke klanten verzorgen wij de volledige boekhouding en regelen wij de fiscale zaken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een eerlijk financieel advies.

Wij komen ook bij u thuis

Wij gaan graag een stap verder voor onze klanten. Daarom kunt u voor uw administratie niet alleen bij ons op kantoor terecht, maar komen wij, indien gewenst, ook bij u thuis. Bent u woonachig in Huizen? Dan betaalt u voor een huisbezoek slechts €7,50 per bezoek.

Zakelijk

Wij verzorgen uw volledige zakelijke administratie, zodat u zich kunt focussen op het werk waar u het beste in bent.

Particulier

Wij helpen particulieren bij alle financiële zaken, van belastingen en de aanvraag van toeslagen tot pensioenuitkering.

Advies

U kunt bij ons terecht voor een eerlijk advies bij al uw financiële vragen met een betaalbaar jaarabonnement.