Administratiekantoor het Gooi

Administratie-kantoor het Gooi

SNMT – Al meer dan 30 jaar een begrip

Complete administratie

Administratiekantoor SNMT is gevestigd in Huizen en al jaren een begrip in het Gooi. Wij verzorgen voor al onze particuliere en zakelijke klanten de volledige administratie. Daarnaast geven wij, tegen betaalbaar jaartarief, advies bij al uw financiële en fiscale vraagstukken.

Voor al uw belastingzaken

Voor al uw belastingzaken kunt u terecht bij Administratiekantoor SNMT. Wij helpen een grote groep ondernemers in het Gooi bij fiscale zaken, zoals inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting.

Particuliere klanten kunnen bij ons terecht voor de inkomstenbelasting, successierecht en schenkbelasting. Daarnaast helpen wij u bij het aanvragen van toeslagen, zodat u krijgt waar u recht op heeft.

Wij komen ook bij u thuis

Bij Administratiekantoor SNMT kunt u niet alleen een afspraak maken bij ons op kantoor. Wanneer u liever wilt dat uw boekhouder bij u thuis komt, dan is dat bij ons, tegen een kleine vergoeding, ook mogelijk.

Woont u in Huizen? Dan betaalt u voor een huisbezoek slechts €7,50. Klanten die woonachtig zijn in andere steden binnen het Gooi betalen €12,50 per huisbezoek.

Zakelijk

Wij verzorgen uw volledige zakelijke administratie, zodat u zich kunt focussen op het werk waar u het beste in bent.

Particulier

Wij helpen particulieren bij alle financiële zaken, van belastingen en de aanvraag van toeslagen tot pensioenuitkering.

Advies

U kunt bij ons terecht voor een eerlijk advies bij al uw financiële vragen met een betaalbaar jaarabonnement.