Over Ons

SNMT – Al meer dan 30 jaar een begrip

“Als je focust op resultaat, zul je nooit veranderen; Als je focust op verandering, zul je resultaat zien”

De aanpak van SNMT

SNMT is al meer dan 30 jaar een begrip in het Gooi en omstreken. Wij zijn een familiebedrijf en, net als veel van onze klanten, ondernemers met een grote passie voor ons vak. Wij adviseren en begeleiden met veel plezier al jarenlang zowel zakelijke als particuliere klanten. De naam van ons kantoor (voorheen van Pikker & Pikker v.o.f. en SteNaMaTy) is afgeleid van de namen van onze dochters: Stefanie, Nadine, Mariette & Tiffany.

Wij hechten veel waarde aan onze dienstverlening. Dat doen wij niet alleen door ons vak goed uit te voeren, maar vooral door een stap verder te gaan voor onze klanten. Wij hanteren ruime openingstijden, woensdags tot ca: 19:30 uur en u kunt ons altijd bereiken via e-mail en WhatsApp. Daarnaast komen wij zelfs bij klanten thuis, wanneer dat gewenst is. Wij hanteren vaste prijzen voor al onze diensten, zodat u altijd van te voren weet waar u aan toe bent.

Doordat wij als team nauw met elkaar samenwerken, bent u als klant verzekerd van persoonlijke begeleiding, korte lijnen en snelle service. Wilt u meer weten over ons en wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Wij zien u graag bij ons op kantoor. De koffie staat altijd klaar.