Administratiekantoor Bussum

Administratie-kantoor Bussum

SNMT – Uw administratie, zowel particulier als zakelijk

Al uw financiele werkzaamheden

SNMT is al meer dan 30 jaar een begrip en verzorgt de complete administratie van u en/of uw bedrijf. Als u op zoek bent naar een administratiekantoor in de buurt van Bussum, dan maken wij graag een afspraak met u om kennis te maken.

Zakelijke en particuliere klanten

Administratiekantoor SNMT verzorgt de administratie voor particuliere én zakelijke klanten in Bussum en omstreken. Wij werken altijd met vaste tarieven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij verzorgen de volledige administratie van uw bedrijf en houden hierbij rekening met alle fiscale aspecten. Verder kunt u bij ons terecht met al uw financieel economische vragen en geven wij eerlijk en helder advies.

Als particuliere klant bent u welkom voor al uw financiële werkzaamheden. Denk hierbij aan de belastingaangifte en eventuele toeslagen. Daarnaast kunt u al uw vragen bij ons neerleggen omtrent uw hypotheekoffertes of uw pensioen.

De administratie bij u thuis?

U kunt ervoor kiezen om door ons de administratie bij u thuis te laten verzorgen. Zo heeft u het gemak dat u niet naar ons kantoor hoeft te komen. Als u woonachtig bent in Bussum, dan betaalt u slechts €12,50 voor een huisbezoek.

Zakelijk

Wij verzorgen uw volledige zakelijke administratie, zodat u zich kunt focussen op het werk waar u het beste in bent.

Particulier

Wij helpen particulieren bij alle financiële zaken, van belastingen en de aanvraag van toeslagen tot pensioenuitkering.

Advies

U kunt bij ons terecht voor een eerlijk advies bij al uw financiële vragen met een betaalbaar jaarabonnement.