Administratiekantoor Hilversum

Administratie-kantoor Hilversum

SNMT – Al jaren een begrip in het Gooi

Meer dan administratie

SNMT helpt al meer dan 30 jaar zowel particuliere als zakelijke klanten in de omgeving van Hilversum. Wij zijn meer dan alleen een administratiekantoor. Wij helpen u namelijk bij al uw financiële en fiscale werkzaamheden en adviseren u bij lastige vraagstukken.

Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor het uitbesteden van loonadministratie, de belastingaangifte, aanvraag van toeslagen en advies over offertes bij de aanvraag van een hypotheek en leningen.

Altijd een eerlijk advies

Heeft u als bedrijf of particulier behoefte aan een eerlijk advies bij financiële of fiscale zaken? Bij Administratiekantoor SNMT kunt u tegen een betaalbaar jaartarief met al uw vragen bij ons terecht. Wij adviseren al jaren een grote groep ondernemers in Hilversum bij al hun vraagstukken. 

Met het jaarabonnement krijgt u een eigen contactpersoon toegewezen, die bekend is met uw administratie. Zo heeft u altijd snel een antwoord op al uw vragen.

Wij komen ook bij u thuis

Bent u niet in staat om bij ons op kantoor te komen? Dan komt Administratiekantoor SNMT gewoon bij u thuis. Als klant in Hilversum betaalt u hiervoor slechts €12,50 per huisbezoek.

Zakelijk

Wij verzorgen uw volledige zakelijke administratie, zodat u zich kunt focussen op het werk waar u het beste in bent.

Particulier

Wij helpen particulieren bij alle financiële zaken, van belastingen en de aanvraag van toeslagen tot pensioenuitkering.

Advies

U kunt bij ons terecht voor een eerlijk advies bij al uw financiële vragen met een betaalbaar jaarabonnement.