Tarieven

Wij werken met vaste prijsafspraken

“Wat u biedt bepaalt u, wat u te bieden heeft bepaalt een ander!”

Wij houden van transparantie

SNMT werkt met vaste tarieven die wij vooraf met de klant bespreken. Deze tarieven worden jaarlijks vastgesteld en variëren per dienst. De afgesproken jaarprijs* kan per maand of per kwartaal aan u worden gefactureerd.

*In de afgesproken jaarprijs zit uw BTW aangifte en administratie van het lopende jaar en uw jaarrekening en belastingaangifte van het vorige jaar (vb: In uw tarief van 2020 zit uw BTW aangiften en administratie van 2020 en uw jaarrekening en belastingaangifte van 2019).

In onderstaande prijslijsten vindt u een overzicht van onze meest gebruikelijke tarieven per categorie. Uiteraard kunnen wij ook op uurbasis voor u werken. Meer informatie hierover vindt u onderaan de pagina.

Alle tarieven zijn exclusief btw.

SNMT
Abonnement

€148,25

Per jaar

Parttime
MKB'er

Vanaf

€413,00

Per jaar

Fulltime
MKB'er

Vanaf

€378,00

Per kwartaal

Voor
Particulieren

€84,25

Vanaf prijs

Stamrecht/
Beheer BV

Vanaf

€852,00

Per jaar

Overige
Tarieven

Uurtarieven*

*Uurtarieven

Onder administratie vallen alle administratieve handelingen en het inboeken van de administratie.

Loonadministratie omvat het berekenen en vervaardigen van loonstroken, het aanmelden (EDM) en invoeren van personeelsleden, periodieke loonaangifte, aan- en afmelding bij pensioenfondsen, ziekte-wetverzekeraars en ARBO-diensten, opstellen van arbeidsovereenkomsten, alsmede corresondentie met betrekking tot allerlei aanverwante zaken.

Onder advies en aangifte vallen reorganisatie, bedrijfsplannen en overige bedrijfseconomische of fiscale adviezen en fiscale aangiften.